Cu zodiile în vacanță

Cum ar fi dacă s-ar alinia planetele, iar Jupiter ar face o cuadratură cu Mercur încât toate zodiile ar pleca într-o vacanță?

Să spunem Bora Bora, de exemplu. O destinație pe care, la început, Berbecul a refuzat-o cu vehemență, dar care atunci când își dă seama că este o variantă foarte bună îi convinge pe toți că a fost ideea lui. El nu poate adormi cu o seară înainte de zbor și este agitat pe tot timpul drumului. Colegul său de zbor, așezat pe scaunul din mijloc – Taurul nu s-a mișcat foarte mult, înfigându-și cât mai puternic picioarele în podeaua avionului.

Taurul își dorește foarte tare să înceapă cât mai repede servirea la bord, în special pentru cârnăciorii aceia cu bere. Mmm, de asemenea a auzit el de la Vărsător că în Bora Bora se mănâncă un pește crud într-un sos de lime. Ah și creveții aceia cu vanilie, Doamne! Ploaie de stele pe cerul gurii. Și-a luat cămașa preferată cu speranța că poate va avea un date special alături de viitoarea soție pe care încă nu a cunoscut-o.

Pe scaunul din margine stă zodia Gemeni. Au un mare regret că nu au prins locul de la fereastră pentru că îi plac foarte mult norișorii. E zâmbitor tot drumul și îl învață pe colegul Taur tehnici de relaxare. La aterizare își pune pe jar tot grupul de prieteni pentru că își dă seama că și-a lăsat pașaportul în avion. Îl folosise drept suport pentru cana de ceai verde după ce i-a fost de folos la un  insta story ingenios.

Odată ajunși în resort, Fecioara a verificat cu atenție albul cearceafurilor de pe paturi, precum și simetria prosoapelor așezare în baie. Și-a despachetat voioasă bagajul, așezându-și hainele în funcție de ordinea culorilor din curcubeu, iar apoi a frecat cu periuța de dinți fiecare colțișor în căutare de scame.

În timp ce fecioara verifică dacă dacă cearceafurile sunt apretate, într-una din băi are loc o ceartă. Leul și Berbecul își doresc cu ardoare aceeași oglindă. Leul susține că în nicio altă baie nu este o oglindă atât de mare încât să-i cuprindă tot ego-ul, iar berbecul o dorește pentru că și-o dorește Leul. Disputa se termină cu Leul câștigător.

Undeva pe plajă, Racul nu poate să se relaxeze. Își face griji pentru toți oamenii expuși pe căldura asta teribilă, care nu poartă pălărie și nu folosesc protecție solară. Le va face el mai târziu un cocktail răcoritor cu rom și astfel va salva ziua.

La umbra vegetației luxuriante, tropicale stă Scorpionul. Cu un chip candid și senin pune la cale cel puțin o răscoală pe insulă, plus alte planuri strategice pentru a-și prelungi vacanța. i-a scanat pe localnici, din cap până-n picioare, iar despre colegii lui astrali știe absolut tot ce se putea afla. De asemenea, scorpionul și-a pregătit cătușele, ca element surpriză la întâlnirea pe care o are cu Racul în seara aceasta. Trebuie să-și ia toate măsurile de precauție în caz că Racul o să vrea să fugă.

Undeva spre dimineață, Vărsătorul umblă beat și dezbrăcat pe plajă, împărtășind Gemenilor idei despre libertate și despre calitatea vieții. Își dorește să fie plăcut de către toți prietenii lui astrali, așa că plănuiește o viitoare petrecere.

Capricornul, cu multă răbdare încearcă să-l tempereze pe Pești, care și-a cheltuit aproape toți banii pe plimbări cu jet ski-ul și cu submarinul în căutare de corali nemaivăzuți.

Săgetătorul, trezit dis-de-dimineață, este acum la pescuit. Este puțin îngrijorat că peștele prins nu le va ajunge tuturor, având în vedere că el nu știe numărul exact al tuturor semnelor astrale venite cu el în vacanță.

Balanța, după ce a făcut ordine, a fugit repejor pe plajă să prindă răsăritul. Îl avea planificat în agenda sa de acum trei luni. Tot el a organizat această vacanță, a cumpărat biletele și a stabilit locurile tuturor din avion. A avut puțin de furcă cu Leul, căruia nu i-a convenit locul din mijloc pentru că nu dorea să împartă așa de mult spațiu cu muritorii. Problema a fost rezolvată de Racul împăciuitor, care i-a cedat Leului locul său.

Peștii sunt  cel mai fericit semn pentru că au scăpat de acasă. Locul este ideal pentru că pot visa toată ziua, în timp ce fac plajă și nimeni nu îi poate învinovăți.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.