Păpușa hashtag

-Ți s-a desprins o bucată din gene! Ți-am zis că lipiciul ăla nu e bun de nimic.

Nu mai pot domnule cu păpușa hashtag! Hai să-ți explic despre ce e vorba. Există un specimen conturat destul de bine în ultimii ani, o creatură suavă, care cutreieră în lung și-n lat pinterest-ul în căutare de ținute sau makeup, pe care să le copieze cu desăvârșire.

Păpușa hashtag trăiește pentru a posta și postează pentru a trăi. Nu se hotărăște să iasă din casă fără să-și calculeze cu minuțiozitate dacă merită să-și facă acolo selfie sau nu. Odată ce s-a hotărât încep pregătirile. Scoate păpușa perucile, extensiile, bucățoaie de păr de tot felul, toate culorile, genele false, super glue   adeziv pentru gene am vrut să spun și începe lipirea și înădirea.

După ce-și coboară pleata pe fereastră în jos, începe Rapunzel rutina de makeup. Să vezi spoială și pictura naibii pe față, cu joc de umbre și de lumini, de zici că a terminat Arte. Tușa finală o face rujul. Aici poate să fie jucăușă și să folosească ce-i dorește inimioara, regula e să fie cât mai închis spre interior și deschis la bază. Ah, era să uit de sprâncene – păi cât mai groase, cât mai lungi, să rămână ceva acolo dacă vine ploaia.

Choker -ul e piesa de rezistență, pe care îl poartă cu un aer misterios. El vine cu o istorie fabuloasă și-i aduce un plus de echilibru curcubeului din cap.

Odată ce a terminat cu tot maclavaițul,  pornește păpușa hashtag la drum. Ea nu călatorește oricum, are nevoie de o găleată de trandafiri, pe care o pune pe locul din dreapta al mașinii. Tatuajul cu o coroniță de pe inelar este și el prezent. Se va întâlni cu alte păpuși curcubeu sau troll, dornice și ele de hashtag.

Ajunsă acasă nu uită de prietenii ei virtuali și mai bagă un #everyqueenneedsaking, două felii de pate pentru că nenorocitele alea de macarons nu i-au ținut de foame, încă o poză cu unghiuțele ei ascuțite și morbide cu toate că sunt roz și nani.

#eșimâineozi

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.