Cum să cucerești un hipster

 

 

Ți s-au aprins călcâiele după un hipster sau o vrei an original relationship bazată pe o dragoste bio? Iată, draga mea câteva sfaturi  pentru a-l  prinde în mrejele tale.

Buun, să stabilim întâi unde-l găsești.  Poți să frecventezi locuri ca Bicicleta, unde ultimele rămășițe de la fabrica Pegas din Zărnești au ajuns interesante piese de mobilier ( realizate manual, ce credeai? ).  Un alt loc de marcat e Papiota.Acolo, pe lângă sticlele de băuturi poți admira o colecție de papiote. Hipsterii adoră cafeaua așa că dacă și tu ești o mare iubitoare,  te poți duce la Origo.

Ajunsă acolo îl recunoști ușor după ținută. Hipsterașul tău poartă skinny jeans, cei mai skinny dintre skinny, un cardigan vintage, ghete, o eșarfă – piesa de rezistență, firește, pe care-o poartă prost dispus. Am uitat să menționez de ochelarii în stilul Woody Allen. Stai liniștită, cel mai posibil e să nu fie miop, să-i poarte doar pentru că i-a găsit la un yard sale.

Am vorbit despre ținuta lui, să stabilim acum ținuta ta. Ce credeai, că te poți duce oricum?

Neapărat  o rochie hand made și ca să-l dai din prima pe spate ( asta dacă îți complimentează rochia) trebuie să-i spui că e croită de tine după tiparele revistelor Burda, pe care le colecționează mama ta de aproape 20 de ani. Adaugă o bluză lălâie, cu buzunare mari, în care să încapă o carte.

Nu uita de ea pentru că hipsterilor le plac fetele care citesc. Trebuie să fie neapărat o carte nemaiauzită, cu un nume cu rezonanță cool. Chiar dacă ție îți place Paulo Coelho, mai bine ia cu tine Acuofobia sau Șaman.

După ce i-ai captat atenția, vorbește-i despre cum vrei tu să salvezi lumea, despre colecția ta de borcane cu murături, parcurile tale preferate, în care te plimbi cu bicicleta. Era să uit de bicicletă! Hipsterul tău iubește bicicletele. Cu siguranță are una cumpărată second de la un pensionar. Așa că fă bine și abordează subiecte precum infrastructura pistelor de biciclete. Dacă vrei să fii mai cool decât el, vino la date pe trotinetă. Este noul must have al hipsterițelor.

Dacă vorbiți despre filme,spune-i că ți s-au părut foarte faine ( cu accent pe litera o ) 500 days of summer, Garden State, Frances Ha,Submarine. Nuu! Despre 50 Shades of Gray nici pomeneală!

Ai grijă, draga mea ce comanzi de băut și de mâncat. Ia-ți adio de la Cola și aripioarele de pui. Domnul skinny jeans este cel puțin raw vegan, dacă nu vegan. Mergi mai bine pe un smoothie de căpsuni ( culese direct din grădină, de piticii Albei ca Zăpada ).

 

Schimbă-ți playlist-ul pentru acea zi. Da-i delete Deliei și lui Randi și descarcă Alt -j Flume, Rhye.

 

Astea fiind spuse… good luck, my dear!

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.