Joy – un film ce pune pe gânduri

Există o poveste a bucuriei. Toți au început cu un vis despre cum ar fi viața. Joy este un film care îți amintește de visele din copilărie pe care le-ai uitat într-un sertar din memoria ta sau pe care nu ai avut cum să ți le îndeplinești.

Când te ascunzi ești în siguranță pentru că oamenii nu te pot vedea . Dar nostim atunci când te ascunzi e …  că te ascunzi de tine însuți.

Când era copil, Joy Mangano avea o abilitate specială – aceea de a inventa lucruri. Dorințele ei se sting pe măsură ce crește și se lovește de greutăți, cum ar fi divorțul părinților ei. Divorțată, cu doi copii, cu o mamă absentă,care se refugiază în fața televizorului și cu soțul, care locuiește în subsolul casei, Joy duce o viață monotonă.

Asta până într-o zi când se trezește și își schițează cu mult curaj planurile. Rezultatul e … un mop cu sistem de stoarcere- fără să mai existe unul până la acel moment. Invenție menită să ușureze munca domestică.

Frumoasa Jennifer Lawrence joacă rolul lui Joy, îi avem pe Bradley Cooper, un tânăr investitor, Robert De Niro ( tatăl lui Joy ), dar și pe Edgar Ramirez, Drena De Niro și Dianne Ladd. Pe Jennifer am vazut-o cu toții în Jocurile foamei, X-men, Passengers.

Odată ce reușește să-și finalizeze invenția îi va fi foarte greu să o introducă pe piață.Riscă mult, ajunge să-și ipotecheze casa de două ori, dar întru-un final reușește ajutată de Neil Walker,un puternic investitor.

Joy – aici găsiți trailerul

 

Joy-main-image

Mie una mi-a plăcut. Filmul merită văzut pentru că  te scoate puțin din cotidian și amintește ca în fiecare dintre noi există teamă și vise neîndeplinite.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s