De ce să te schimbi pentru un bărbat?

Cum văd, nu s-a schimbat nimic,
Şi n-o spun să mă aflu-n vorbă;
Degeaba schimbi un polonic
Servind mereu aceeaşi ciorbă

În ultima perioadă am constatat că tot mai mulți bărbați le reproșează iubitelor  că sunt grase. Stau să mă întreb de ce prietena mea, care are mai puțin de șaizeci de kg și care duce un ritm de viață sănătos, renunță la mici plăceri culinare, pentru că de… e grasă.

Dragile mele, sunteți frumoase oricum! Grase, slabe, dacă voi vă priviți în oglindă și vă place ce vedeți, nu mai plecați urechile. Totul pornește din interior, dacă te simți bine cu tine, emani energie frumoasă, dacă aștepți aprecieri din exterior s-ar putea să nu fie exact cum îți imaginezi. Nu zic că nu e bine să primești sfaturi, dar acceptă-te, pentru că dacă tu nu o să faci asta, atunci cine ?

Dragii mei bărbați, nu mai încercați să ne schimbați! Înțeleg că e frustrant să ai o femeie frumoasă și sigură pe ea lângă tine, dacă tu nu ești la fel și atunci, involuntar, îi arunci  pastile efervescente, care să-i mai dărâme puțin zidul încrederii și să o facă mai dependentă de tine.

O femeie care se apucă de sală pentru tine, ca în viitorul apropiat să arate cum îți dorești tu nu o să facă decât să-ți ridice mingea la fileu. O minge pe care nici măcar nu o să fi interesat să o prinzi.

O femeie care renunță la plăcerile ei și se avântă într-un maraton de schimbări faciale, corporale, psihice pentru a-ți păstra ție flacăra aprinsă e o femeie care a pierdut lupta cu ea.

O femeie care se lupta azi ca să devină în viitor o variantă îmbunătățită a ei doar pentru tine e pierdută! Plus că avem o discordanță de timpuri aici-  dorințele tale de ieri, cu cele de azi și cele din viitor.

E bine să te schimbi, dar pentru tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.